Служба автодоріг у Житомирській області незаконно розтратила майже 4 млн. гривень

Служба автодоріг у Житомирській області незаконно розтратила майже 4 млн. гривень
Служба автомобільних доріг у Житомирській області перерахувала близько 3,6 мільйонів гривень зайвих коштів підрядникам за різні послуги з благоустрою доріг області.

Розтрату виявили фахівці Держфінінспекції в Житомирській області під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності Служби автомобільних доріг в Житомирській області.

Як повідомили в прес-службі Державної фінансової інспекції, ще в 2013 році посадові особи служби заплатили понад 2,4 млн. грн ПАТ «Південьзахідшляхбуд» за обладнання і роботи з облаштування асфальтобетонного заводу для виконання ремонтних робіт автодороги Житомир - Могилів-Подільський. Однак, на момент проведення ревізій, суспільство належним чином не виконав цих робіт, а перераховані кошти не повернуло.

Крім того, служба зайво сплатила понад 1,1 млн. грн ДП «Житомирський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України», ПП «Автомагістраль», ПАТ «Південьзахідшляхбуд», СТОВ «Агроресурс», ПАТ «Будівельне управління № 813» та ТзОВ «Белфорт-Сістемс», які завищили вартість та обсяги виконаних будівельних робіт.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.