На будівництві спорткомплексу в Житомирській області розікрали півмільйона гривень

На будівництві спорткомплексу в Житомирській області розікрали півмільйона гривень
Співробітники Служби безпеки України викрили у Житомирській області протиправну оборудку: чиновники завищили вартість будівництва спорткомплексу.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

«Встановлено, що одне з приватних підприємств отримало з бюджету області 2,8 мільйона гривень за підрядні роботи на будівництві спортивного комплексу для комунального навчального закладу. Однак проведена за ініціативою СБУ перевірка показала, що реальний обсяг виконаних цим підприємством робіт помітно відрізняється від зафіксованого актами, які підписали урядовці навчального закладу», – йдеться в повідомленні.

Фахівці Державної фінансової інспекції в Житомирській області прийшли до висновку, що вартість виконаних підприємством робіт завищена майже на півмільйона гривень.

За матеріалами СБУ органами Міністерства внутрішніх справ відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше «Журнал Житомира» повідомляв, що КП «Житомирська обласна філармонія ім. С. Ріхтера» на капітальний ремонт приміщень розтратив майже 400 тис. гривень.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.