Незабаром зупинки громадського транспорту у Житомирі отримають нових власників. ВІДЕО

Незабаром зупинки громадського транспорту у Житомирі отримають нових власників. ВІДЕО
Хто відповідає у Житомирі за благоустрій зупинок громадського транспорту? Таке запитання задавали собі багато житомирян, дивлячись на стан цих зупинок.

Журналісти Житомира теж неодноразово ставили це саме питання до міської влади. Пролунало воно і під час нещодавньої прес-конференції міського голови Володимира Дебоя. Відповідали на нього колективно мер та його заступники.

Петро Закусило повідомив, що зараз працює комісія, яка вже затягнула свою роботу, яка внесе пропозиції щодо змін до рішення міськвиконкому щодо закріплення зупинок громадського транспорту за промисловими, приватними, торгівельними та іншими підприємствами. А за зупинки, які знаходяться на початку та у кінці маршруту відповідальність несуть автоперевізники та ТТУ.

Микола Боровець додав, що комісія вивчає й варіант застосування досвіду м. Рівне.

- Всі зупинки будуть закріпленні за одним, з комунальних підприємств, а будуть приймати участь у компенсації платежів, - розповів заступник міського голови.

Мер Володимир Дебой розповів, що за минулого скликання міської ради були роздані підприємцям ряд економічно вигідних зупинок, тобто де можна тримати якийсь комерційний об’єкт як то кіоск чи магазин. Але ще залишились такі, які нікому не потрібні.

- Так от сьогодні ми хочемо провести таку політику – за привабливою зупинкою закріпити ще декілька тих, які ніби не є бізнес-привабливими. І це елементарно забезпечить їх прибирання.

Дебой стверджує, що Асоціація перевізників погоджується на такий варіант.


Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.