Влада Житомира каже, що з системою світлофорів буде все гаразд. ВІДЕО

Влада Житомира каже, що з системою світлофорів буде все гаразд. ВІДЕО
На засіданні виконавчого комітету 13 червня 2012 року слухалось питання оформлення права власності та передачу нерухомого майна.

13 червня у Житомирі відбулось позачергове засідання виконавчого комітету.

На ньому члени виконкому розглядали питання оформлення права власності та передачу нерухомого майна.

За їх підтримки рішенням виконавчого комітету на баланс комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради було передано нерухоме майно – комплекс будівель, які раніше належали комунальній установі «Спеціалізована монтажно-експлуатаційна установа» Житомирської міської ради.

- Питання роботи світлофорних об’єктів м. Житомира тягнеться з 2006-2007 років. Обслуговування і фінансування світлофорів сьогодні здійснює міська рада і прийняте рішення зберігає і захищає ті об’єкти нерухомого майна, які є власністю територіальної громади міста, - заявив після засідання журналістам мер Володимир Дебой

Також на засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення про реєстрацію права власності на нежитлові приміщення за адресою м. Житомир, вул.. Щорса 4, за територіальною громадою міста.

Нагадаємо, як повідомляв раніше портал ZThataу Житомирі склалась напружена ситуація з обслуговуванням світлофорної системи міста, яка могла призвести до транспортної кризи.


Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.