У Житомирі влада ліквідує комунальне підприємство, яке недобудувало будинок по вул. Щорса

У Житомирі влада ліквідує комунальне підприємство, яке недобудувало будинок по вул. Щорса
Щоб вберегти людей, які інвестували кошти у придбання квартир, від втрати недобудованого житла, а також з метою ефективного використання комунального майна, міськвиконком прийняв рішення про передачу рухомого, нерухомого та іншого майна КП «Житомирбудзамовник» на баланс КП «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради – стверджує управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

Сьогодні за рішенням суду 2008 року відкрите виконавче провадження про стягнення з КП «Житомирбудзамовник» боргу у сумі 2 млн.900 тис. грн.

Не житлове приміщення по вул.. Щорса, 4, що було на балансі «Житомирбудзамовник», оцінене в 1,8 млн. грн., тому наступним об’єктом для відчуження мала стати незавершена новобудова по вул. Щорса, 155.

Таким чином 97 фізичних осіб, які вклали кошти у будівництво цього 120-квартирного будинку, залишились під загрозою відчуження майна іншими кредиторами.

- Люди вклали кошти у будівництво житла по вул. Щорса, 155. І, на жаль, окрім інвестугоди не мають жодного права на ці квартири. Щоб зберегти майно і щоб допомогти цим людям, передаємо майно комунального підприємства «Житомирбудзамовник» на баланс комунального підприємства «Агентство з управління майном», що унеможливить відсудження майна, - заявив сьогодні під час засідання міськвиконкому міський голова Володимир Дебой.

Також мер наголосив, що завтра, 7 червня 2012 року, скликається позачергова сесія Житомирської міської ради, де розглядатиметься питання «Про припинення комунального підприємства «Житомирбудзамовник» шляхом ліквідації».

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.