МММ Мавроді може закрити вже з 1 жовтня. ВІДЕО

МММ Мавроді може закрити вже з 1 жовтня. ВІДЕО
У розпорядженні програми "Гроші" з'явилася флешка з відео, на якому видно, як чоловік, схожий на Сергія Мавроді, розповідає своїм соратникам про закриття фінансової піраміди.

Що саме цей чоловік натхненно розповідає трьом своїм слухачам – на відео майже не чутно. І тільки інколи вловлюється суть, зокрема, про заморожування рахунків, закриття піраміди і те, що всі кошти підуть в офшори.

Також він говорить про спокій. За час існування нинішньої піраміди МММ всередині системи вже оголошувався кілька разів режим спокою. Виплати дійсно на деякий час припинялися. Чи цього разу випадково "режим спокою" не переросте в режим смерті МММ?

Схоже на те, що Сергій Мавроді, зібравши найближчих соратників, оголошує кінець піраміди МММ 1 жовтня 2012 року, роблять висновок творці передачі.

Після відкриття МММ-2012 (начебто нова піраміда, створена, щоб урятувати стару – МММ-2011) журналіст програми "Гроші" вклав в систему 100 доларів, тому він вирішив, що зараз треба скоріше їх знімати. Однак в не все так просто. Для того щоб забрати гроші, з нього попросили 720 гривень – прийшлося віддавати.

Прибуток мав бути 300 гривень. Але отримав він всього 220. Хтось вкрав 80 гривень. Дослідивши всі валютні операції по своєму рахунку, виявилося,що відбулося зняття коштів без відома власника. Забрав гроші хтось невідомий з Москви.

Зазначимо, що власник карти до Москви навіть не їздив. Хто ж тоді зняв ці кошти? Крім системи - і нікому. Адже при вступі в МММ єдина умова – розголошення своїх банківських реквізитів.

"Гроші" свої гроші забрали і навіть трохи заробили. Однак, якщо вірити вищезгаданому відео, вже за якийсь тиждень міліонна армія МММ-вкладників знову залишиться з нулями на банківських картах. А їх гроші зніме якийсь невідомий у Москві.


Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.