МММ-2011 рухнула, але Мавроді вже працює над МММ-2012

МММ-2011 рухнула, але Мавроді вже працює над МММ-2012
Засновник МММ-2011Сергій Мавроді, який 16 червня заявив про неможливість відновлення роботи створеної ним фінансової піраміди, у черговому відео-зверненні до вкладників розповів, як вони можуть отримати гроші.

За словами Мавроді, режим "Спокій" не спрацював через низку кримінальних справ, порушених у зв'язку з діяльністю піраміди.

"Проти невстановлених осіб, які вчинили невстановлені діяння в невстановленому місці і невстановленим способом", - описав він порушені справи.

Мавроді наголосив, що всі кошти МММ будуть пущені на виплати учасникам піраміди 2011 року.

"Виплачувати будемо всім без винятку за формулою "номінал плюс 10% мінус вже отримане Почнемо з вкладів до 10 тис. рублів (при нормальному ході подій маємо впоратися з ними за кілька днів буквально), потім перейдемо на 20 тис. і т.д. На всіх грошей, зрозуміло, не вистачить – Піраміда! Боргів завжди більше, ніж ресурсів. Відсутні кошти будемо забирати з МММ-2012", - пообіцяв Мавроді.

За його словами, з капіталу МММ-2012 на погашення боргів по МММ-2011 підуть лише кошти, виділені на рекламу.

"За моїми прогнозами, за два-три місяці ми цілком можемо впоратися і повністю в МММ-2011 з усіма розплатитися. Тим більше, що МММ-2012 розвивається надзвичайно швидко" - завив засновник піраміди.

Адвокат Сергія Мавроді Роман Табачков заявив між тим, що його клієнт "не має ніякого відношення до створення МММ-2011". Формально так і є: в МММ-2011 Сергій Мавроді значиться лише консультантом, що дає безкоштовні поради на громадських засадах. Тому кримінальну справу поки порушено проти невстановлених осіб.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.