Жителі Житомирщини приїхали до столиці пікетувати Укравтодор. ВІДЕО

Жителі Житомирщини приїхали до столиці пікетувати Укравтодор. ВІДЕО
Пікетувати Укравтодор приїхали до столиці мешканці села Болярка, що на Житомирщині. Через цей населений пункт проходить траса Київ-Чоп.

Там побудували нову дорогу, але переходів мало, а пішохідних доріжок взагалі немає. І це неодноразово ставало причиною загибелі людей.

Куди місцеві жителі тільки не зверталися і в Житомирський автодор і в ДАІ, навіть у Кабмін писали - але все без толку. Чиновники не звертають уваги на листи селян.

  - Лише за останні п'ять років 12-15 трагічних випадків. ДТП. Людей просто збивали на смерть на пішохідних переходах, далі від пішохідних переходів. Просто через те, що люди не можуть перейти дорогу, - каже житель села Полярка Юрій Сироєжко.

- Нам потрібно з'єднати доріжки. Щоб доріжку взимку можна було очистити від снігу. Щоб люди, саме елементарне, не ходили по проїжджій частині дороги між колесовідбійником. Ось і все. - Каже секретар Василівського сільради Яніна Гандзіч.

До пікетувальників вийшов заступник начальника Укравтодору Олександр Харченко і здивував їх, заявивши що про проблему нічого не знає. Але пообіцяв перевірити інформацію і при необхідності все залагодити.

  - Якщо є звернення громадян, де вони хотіли б бачити ці пішохідні переходи - я думаю, ми врахуємо всі ці речі. Якщо їх навіть не було передбачено в проектно - кошторисній документації, я думаю, ми вирішимо це питання позитивно, - заявив заступник голови Укравтодору Олександр Харченко.



Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.