Дорогу Київ-Ковель-Ягодин на Житомирщині повністю відкриють у грудні

Дорогу Київ-Ковель-Ягодин на Житомирщині повністю відкриють у грудні
За повідомленням прес-служби Укравтодору, завершено ремонтно-будівельні роботи на окремих ділянках автомобільної дороги загального користування М-07 Київ – Ковель – Ягодин. 248,4 км цього автошляху у Київській, Житомирській, Рівненській та Волинській областях Укравтодор планує відкрити у грудні.

Таким чином, повністю буде відкрито рух по всій протяжності на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин, яку обслуговує Укравтодор. Ця дорога є найкоротшим шляхом між Києвом та Варшавою.

Збудована у 70-х роках автодорога з переважно цементно-бетонним покриттям до ремонту не відповідала сучасним вимогам за рівністю та міцністю. Через це автолюбителі та перевізники були змушені використовувати дорогу Київ-Чоп, що призводило до її перевантаження. Під час ремонтно-будівельних робіт на автошляху Київ – Ковель – Ягодин особливу увагу дорожники приділили якості робіт, використанню новітніх технологій та матеріалів.

Довідково:
Перед Укравтодором Президентом України поставлено завдання у 2011 році відкрити рух на 1500 км автодоріг загального користування. Це завдання дорожниками вже виконано.

У наступному 2012 році Укравтодор планує відкрити рух не менше ніж на 2000 км автодоріг.
Для порівняння: у 2009 році було відкрито рух лише на 92 км доріг, а вже у 2010-му – на 973 км

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.