Погода в Україні на четвер, 3 листопада

У четвер в Україні збережеться мінлива хмарність. Практично у всіх регіонах опадів не передбачається. Тільки місцями в східних областях і в Криму пройдуть короткочасні дощі. Температура повітря вночі становитиме -1...+7 градусів, удень +7...+15. Вітер переважно північний і північно-східний, 5-10 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. На більшій частині регіону опадів не передбачається. Вночі повітря прогріється до +6 градусів, удень – до +8. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У південних областях мінлива хмарність, у регіоні збережеться суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +3...+7 градусів, удень +8...+11. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Криму очікується мінлива хмарність, на більшій частині півострова опадів не передбачається. У Сімферополі, Керчі, Севастополі висока ймовірність дощу. Вночі температура повітря складе +6 градусів. Денна температура повітря коливатиметься від +10 до +14 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У східних областях хмарна погода з проясненнями, переважно без опадів. У Донецькій області місцями можливі дощі. Вночі -1...+4 градуси, денна температура повітря складе +6...+8. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У західних областях очікується сонячна погода, в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря підвищиться вночі до 0...+4 градусів, удень – до +11...+15. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Карпатах переважно сонячно, весь день суха погода. Температура повітря вночі до +2, вдень до +13 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність, на всій території регіону збережеться суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +4...+6 градусів, удень – від +7 до +9. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.


Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.