Погода в Україні на четвер, 24 листопада

У четвер в Україні очікується мінлива хмарність. На всій території країни опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -11...+1 градус, удень -7...+6. Вітер переважно північний і північно-східний, 5-10 м/с.

У північних областях переважно сонячно. На всій території регіону опадів не передбачається. Вночі повітря прогріється до -6 градусів, удень – до +2. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У південних областях сонячна погода, в регіоні переважатиме суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -4...+2 градуси, вдень 0...+3. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Криму очікується мінлива хмарність, на півострові опадів не передбачається. Вночі температура повітря складе +1 градус. Денна температура повітря коливатиметься від 0 до +6 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У східних областях сонячна погода, на всій території регіону опадів не передбачається. Вночі -11...-7 градусів, денна температура повітря складе -7...-2. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У західних областях очікується мінлива хмарність, у регіоні переважно без опадів. Температура повітря знизиться вночі до -4...+3 градусів, удень – до +2...+5. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Карпатах переважно сонячно, весь день суха погода. Температура повітря вночі до -3, вдень до +4 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У центральних областях – сонячно, переважно без опадів. Вночі стовпчики термометрів покажуть -7...0 градусів, удень – від -2 до +2. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.