Житомиряни дякують «Лікарняній касі» та лікарям

Щиро дякую Лікарняній касі та лікарям

Я проживаю у місті Бердичеві. Коли ми з дружиною почули про те, що є організація, куди можна перераховувати свої гроші, як у своєрідний банк, а коли потрібно, то будуть всі медикаменти для лікування, то відразу всією родиною приєдналися до неї.

Багато років мані не доводилося користуватися послугами БО «Лікарняна каса Житомирської області». Коли нещодавно потрапив до урологічного відділення Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського, то відразу відчув важливість для мене перебування в Лікарняній касі. Щоб подолати хворобу, треба не тільки, щоб медичні працівники були висококваліфіковані, але і мати кошти, щоб купити ті таблетки та уколи, які будуть призначені. Завдяки ЛК я мав всі ліки для операції та післяопераційного лікування. Дуже зручно, що всі медичні препарати приносило в палату, не треба було їх шукати в аптеках. Моя подяка всім, хто працює в Лікарняній касі, організовує її налагоджену роботу, лікарю-експерту ЛК із обласної лікарні Валентині Борисівні Грубій.

Мені поталанило й з тим, що в урологічному відділенні весь персонал на чолі із завідуючою Ніною Володимирівною Магалецькою – гарні професіонали своєї справи, чуйні, уважні. Чітко організовує злагоджену роботу молодшого та середнього медичного персоналу старша медична сестра урологічного відділення Світлана Михайлівна Коваль. Дякую їм за гарне до мене ставлення. Нехай і надалі турбота про кожного пацієнта буде для вас важливою справою, а співпраця з благодійною організацією «Лікарняна каса Житомирської області» допомагає в цьому.

Володимир Миколайович Осінський
м. Бердичів


Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.