Віктор Мельниченко: Дякую Лікарняній касі

Віктор Мельниченко: Дякую Лікарняній касі

Уся моя родина вже давно перебуває в благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області». Особисто я познайомився з її прекрасним колективом, коли на запрошення відомого артист Володимира Шинкарука мав честь виступати з гумористичним номером перед спеціалістами ЛК на професійне свято. Через деякий час уже сумна нагода знову привела мене в Лікарняну касу. Перенісши складну операцію з видалення щитоподібної залози, я потрапив ще в одну халепу. Після операції в Києві я мав ускладнення – зараження крові.

Протягом двох тижнів за моє здоров’я боролися лікарі Житомирської обласної лікарні. Щодня мене лікували сильними антибіотиками, які коштують стільки, що нашого сімейного бюджету не вистачило б. Тому я щиро говорю, що видужав завдяки підтримці благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області».

Саме медикаменти, надані Лікарняною касою, професіоналізм фахівців із обласної лікарні допомогли мені стати на ноги та надалі займатися улюбленою справою – писати гуморески та журналістські матеріали.

Я від усієї душі дякую працівникам Лікарняної каси за підтримку у важкі хвилини. Бажаю Вам, шановні, міцного здоров’я та успіхів у вашій важливій справі – підтримці здоров’я та рятування життя. І нехай люди, врятовані вами, дарують вам свою любов і тепло.

З повагою та вдячністю, Віктор Мельниченко
23.07. 2012 року

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.