У Житомирі відбулась зустріч секретарів міських рад районних центрів

В рамках асоціації міст області в прес-центрі Житомирської міської ради відбулася зустріч секретарів міських рад районних центрів. Мета – обмін досвідом, практичні заняття з юридичних питань та ефективного використання комунальної власності. Знання це сила а сила як і знання здобувається за рахунок наполегливості, зацікавленості та бажання. Власне зустріч секретарів міських рад області була організована не заради самого побачення, а мала практичну і цілком реальну мету – навчання і обмін досвідом.

В якості вчителів запросили керівника комунального підприємства Житомирського міжміського бюро технічної інвентаризації обласної ради, представника юридичного департаменту Житомирської міської ради та заступника начальника головного управління державної служби області. Коло питань було надзвичайно широким, проте найбільше часу пішло на практичне заняття та ознайомлення з різними аспектами антикорупційного законодавства. Тема сьогодні надзвичайно актуальна, тому їй присвятили особливу увагу.

На потрібності таких зустрічей наголосила секретар Житомирської міської ради Наталія Леонченко.
Секретарями міських рад не народжуються і такої професії немає, тому повчитися деяким питанням, особливо що стосуються законності та права – справа хороша і головне результат матиме відповідний. Відтак традиційність таких зустрічей корисна не лише для чиновників, а й для громади.


Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.