На Житомирщині чиновників навчали... як запобігти проявам корупції

«Проблемні питання практичного застосування антикорупційного законодавства». Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в прес-службі обласної ради, такою була тема навчання сільських, селищних голів, секретарів, бухгалтерів, інших працівників сільських, селищних рад та керівників комунальних підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селищ Попільнянського району, яке відбулося 31 січня у Попільнянській районній раді.

Навчання організували та провели управління державної служби Головдержслужби України в Житомирській області, Житомирська обласна рада, Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Житомирської облдержадміністрації та Житомирської обласної ради.

У рамках занять працівників органів місцевого самоврядування району було ознайомлено з вимогами нового антикорупційного законодавства, актуальними питаннями практичного застосування законодавства про службу в органах місцевого самоврядування. Відбувся тренінг шодо того, як заповнювати державні Декларації про майно, доходи, видатки і зобов’язання фінансового характеру, вести трудові книжки, як дотримуватися державних стандартів зі складання та оформлення розпорядчих документів в процесі управлінської діяльності.

У роботі семінару взяли участь керівники району, сільські та селищні голови, працівники виконавчих апаратів сільських та селищних рад, керівники підприємств, створених сільськими та селищними радами.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.