В. Семенюк: При владі знаходяться капіталісти, які голосують за дешеву робочу силу

Голосування за проект Трудового кодексу ще у 2008 році показало, що при владі знаходяться капіталісти, які ніби то і сперечаються між собою, але одноголосно голосують за дешеву робочу силу.

Як повідомляє Жіночій журнал Житомирянка.інфо, про це розповіла Перший заступник Голови СПУ, Голова Союзу жінок України «За майбутнє дітей» Валентина Семенюк-Самсоненко. «Зверніть увагу – БЮТ і Наша Україна, які намагаються бути зараз уявною опозицією за прийняття Трудового кодексу голосували одноголосно. «Регіони» і «литвинівці», вже доморощені капіталісті сьогодні при владі, також голосували. Не було ніяких обговорень».

«Мене дивує позиція Компартії – чому ви не блокували трибуну, чому ви нічого не робили, чому не виводите людей? Чому наша партія поза парламентом це робить? Ми звернулися до усіх інституцій, включаючи Венеціанську комісію», – заявила В. Семенюк-Самсоненко.

За її словами, СПУ і далі буде готувати звернення, виносити питання щодо Трудового кодексу на Координаційну раду громадських організацій. А якщо зауваження не будуть враховані, знову виходити на акцію протесту. «Я їду на Асамблею жіночого руху в Швейцарію, де обов’язково поставлю питання про те, що те рабство, яке пропонують зараз українцям капіталісти, що прийшли до влади – це повернення України до періоду Середньовіччя», - підкреслила Перший заступник Голови СПУ.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.