Офіційна заява МВС щодо резонансного обшуку у Житомирі

У Житомирі працівники УБОЗ провели обшук приватної квартири

У межах розслідування кримінальної справи, пов’язаної з незаконним отриманням кредитів на загальну суму понад 100 тисяч гривень

Працівники УБОЗ УМВС України в Житомирскій області 13 грудня провели обшук однієї з приватних квартир обласного центру.

Як повідомив начальник УБОЗ УМВС Ігор Заєць, помешкання належить 36-річному місцевому жителю. Обшук у ньому проведено відповідно до постанови Корольовського районного суду м. Житомира у межах розслідування кримінальної справи, порушеної за ч.1,3 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

У ході попереднього розслідування справи було встановлено, що у Житомирській філії одного з банків упродовж 2007-2008 років було оформлено та отримано близько десятка кредитів на загальну суму понад 100 тисяч гривень з використанням підроблених документів. Так, особи, від чийого імені подавались необхідні документи на отримання кредитів, ніколи не працювали на вказаних у довідках про доходи підприємствах, а отже і не отримували жодних офіційних виплат. До того ж, самі підприємства на час отримання кредитів припинили свою діяльність.

Одне з вказаних підприємств, співзасновником якого є власник помешкання, повідомив Ігор Заєць, і зареєстровано за адресою, де з метою повного та об’єктивного розслідування кримінальної справи, виявлення знарядь та засобів вчинення злочину, з’ясування всіх обставин і було проведено обшук.

СЗГ УМВС України
в Житомирській області

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.