Ремонт дороги Київ-Житомир триватиме до кінця будівельного сезону-2011

За повідомленням Прес-служби Укравтодору, триває ремонт автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп на ділянці Київ-Житомир. На даний час ремонтні роботи ведуться цілодобово відразу на 11 відрізках автошляху Київ-Житомир. Загальна протяжність ділянок, на яких ведуть ремонт, становить 113,9 км.

В ході виконання ремонтних робіт на зазначеній дорозі, використовуються найсучасніші технології, які поширені в багатьох країнах Європи. Зокрема, з метою підвищення стійкості покриття до утворення пластичних деформацій під дією руху великовагових транспортних засобів, яка часто виникає у вигляді колій, верхній шар дорожнього одягу влаштовується зі щебенево-мастикового асфальтобетону (ЩМА) на основі бітуму, модифікованого полімерними добавками, який характеризується підвищеною колієстійкістю.

Застосовується армування асфальтобетонного покриття сучасними геотекстильними матеріалами.

Шар основи дорожнього одягу влаштовують із суміші, укладеної за технологією холодного ресайклінгу.

На основному проїзді I категорії планується встановити дорожні знаки III типорозміру із застосуванням високо інтенсивної світлоповертальної плівки. На ділянках доріг, де рівень шуму від руху транспортних засобів не відповідає нормативним вимогам, передбачається встановлення шумозахисних екранів вітчизняного виробництва.

Для підвищення рівня безпеки руху та покращення якості зимового утримання автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп на ділянці Київ-Житомир планується впровадження системи метеорологічного контролю. Встановлення дорожніх метеостанцій надасть можливість прогнозувати утворення ожеледиці та снігових заметів на покритті автодороги, зменшити вартість зимового утримання та підвищити рівень безпеки дорожнього руху.
Для зручності проїзду автотранспорту у зимовий період рух на зазначених ділянках планується відкрити до кінця будівельного сезону 2011 року.
Нагадаємо, М-06 Київ – Чоп належить до об’єктів, задіяних до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.