Працівники Житомирського ТТУ: Вийдемо у рейси лише тоді, коли отримають усі забороговані гроші

Житомирські транспортники не заведуть двигуни, поки з ними не розплатяться. Другий день містяни без електротранспорту. Працівникам трамвайно-тролейбусного управління заборгували зарплату за 5-ть місяців, йдеться в сюжеті ТСН.

Влада обіцяє гроші за тиждень. Та комунальники в чергові обіцянки не вірять. Кажуть, або все і зараз, або нічого! Житомиряни, як не дивно, хоч і потерпають без дешевого транспорту, протестувальників – підтримують.

Працівники трамвайно-тролейбусного управління твердять - зарплатню не бачили з липня. Підприємство заборгувало кожному працівникові від восьми до 15-ти тисяч гривень.

Міська влада перекладає провину на Київ, мовляв, це держава заборгувала понад 10-ть мільйонів за перевезення пільговиків. Але проблема, кажуть, вирішиться з дня на день - адже вже чекають поки зі скарбниці перекажуть гроші.

Міський голова Житомира Володимир Дебой зазначив, що кошти зі страйком, без страйку будуть виплачені людям, тому що вони надійшли на рахунок казначейства, але на жаль через залік по електроенергії. Сьогодні питання вирішується через уряд щоб це були кошти, які можна було б перерахувати на виплату зарплати.

Але щоби цілком сплатити борг по зарплатні - цих грошей не вистачить, визнають міські чиновники. Обурені працівники на часткові виплати не згодні. Кажуть, вийдуть у рейси лише тоді, коли отримають усі забороговані гроші.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.