Працівникам Трамвайно-тролейбусного управління Житомира знову заборгували гроші. Люди голодують

Працівникам Трамвайно-тролейбусного управління Житомира знову заборгували гроші. Люди голодують
Працівники Житомирського трамвайно-тролейбусного управління кажуть, що їм знову затримують виплату зарплати. Останнього разу вони отримували гроші у січні 2012, і всього 30%, а решту за січень та за лютий не видали.

- В мене вже все всередині болить від того, що я не їм. В мене дочка навчається, потрібні гроші на сесію та і на одяг пристойний, все таки молода дівчина. В кінці грудня нам наобіцяли золоті гори і про обіцянки забули в той же час, коли виїхали за ворота ТТУ. Ми їм не потрібні були, а зараз тим паче. Те, що творилось в грудні то було чергове лікування симптомів, а не хвороби. Через деякий час хвороба знову себе проявила. Знову немає грошей ..., - розповідає Галина (ім'я змінене).

Окрім того, як запевняють очевидці, грошей не вистачає навіть на поточний ремонт тролейбусів та деталі. Наприклад, багато тролейбусів їздять "одноокими", оскільки немає лампочок в фари.

Тролейбусники не знають чи будуть знову бастувати.

- Поки, що забастовку не плануємо, я нічого не можу зараз сказати, тому що один в полі не воїн. Такі питання потрібно вирішувати колективно, а єдності у нашому колективі немає. І взагалі у нас народ терплячий, - каже Галина.

Источник: zhitomir-online

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.