У Житомирі проводять рейди по дитсадкам та школам

За інформацією У МНС в Житомирській області, 23 грудня, напередодні Новорічних та Різдвяних свят, рятувальниками МНС спільно з представниками Управління Держтехногебезпеки та засобів масової інформації проведено рейдові перевірки закладів освіти на предмет дотримання правил пожежної безпеки. Поза увагою фахівців не залишився жоден дитсадок чи школа.

Адже мета рейдів – зробити все можливо, аби свята залишили у всіх тільки приємні спогади. В кожному закладі святкові ялинки, прикрашені гірляндами – чекають на дітей. За результатами перевірок фахівці прийшли до висновку, що керівники об’єктів поставилося з відповідальністю не лише до проведення ранків, а й до питань безпеки. В загальному ситуація була оцінена як задовільна – незначні недоліки, що були виявлені, усувалися на місці.

Наостанок організатори рейдів нагадували освітянам вимоги пожежної безпеки та вручали тематичні пам’ятки. Окремо рятувальники звернулися до журналістів та висловили сподівання, що з їх допомогою населення зверне увагу на необхідність посилити пильність у питаннях дотримання вимог пожежної безпеки в святкові дні.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.