Держтехногенбезпеки протягом березня-травня проводитимуться позапланові перевірки об'єктів з масовим перебуванням людей

Минулого року територіальними підрозділами Держтехногенбезпеки було здійснено перевірки щодо дотримання вимог пожежної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей, зокрема, в закладах соціального обслуговування населення, оздоровлення та відпочинку, охорони здоров’я, культури, освіти, а також у місцях проведення масових заходів.

Перевірено 63299 об’єктів, у тому числі 25949 об’єктів Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, 2961 - Міністерства охорони здоров’я,

1421 - Міністерства соціальної політики, 11341 – Міністерства культури і

21627 - інших центральних органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій незалежно від їх відомчої приналежності та форм власності.

Перевірками встановлено, що стан протипожежного захисту більшості з них не відповідає вимогам нормативно–правових актів з питань пожежної безпеки.

На виконання доручень Президента України та Уряду територіальними підрозділами Держтехногенбезпеки протягом березня-травня проводитимуться позапланові перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей, зокрема закладів соціального обслуговування населення, підприємств громадського харчування, закладів культури, освіти, оздоровлення і відпочинку. Особлива увага приділятиметься об’єктам з постійним або тимчасовим перебуванням дітей.

Державна інспекція техногенної безпеки України звертається до всіх керівників об’єктів з масовим перебуванням людей, особливо закладів з нічним перебуванням людей: звертайте пильну увагу на дотримання вимог безпеки, проводьте роз’яснювальну роботу серед громадян, які перебувають у ваших закладах. Пам’ятайте, що за кожним невиконаним приписом стоїть життя людини!

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.