Щоб здійснити мрії онкохворих дітей, у Житомирі проведуть благодійний аукціон

Солодощів, іграшок, здоров’я та грошей на лікування просять у своїх передноворічних листах діти, хворі на рак. Аби здійснити усі ці мрії і допомогти онкохворій малечі повірити у диво, вже другий рік поспіль у Житомирі проведуть передноворічний благодійний аукціон «Зимова симфонія». На ньому продаватимуть самобутні, вишукані роботи вихованців дитячої художньої студії «Арт-Село». Зібрані кошти витратять на придбання новорічних подарунків онкохворим дітям.

«Хтось просить іграшкову колясочку, хтось – флешку, хтось - сіренькі рукавички, а комусь не вистачає грошей на підгузки. Передноворічні мрії дуже різні, але ми маємо показати дітям, що вони здійснюються. Хто знає, можливо саме ці маленькі дива допоможуть дітям одужати?» - каже художниця Олена Гузенко. Впродовж багатьох років вона займається арт-терапією з онкохворими дітьми. Тож малеча доручила їй передати свої листи Святому Миколаю.

«Минулого року ми зібрали 12 тисяч гривень, - каже вона. - Цих грошей повністю вистачило, щоб придбати дітям усе, про що вони мріяли, а ще фарби, пензлі і усе необхідне приладдя для арт-терапії. Ми розуміємо, що цього року у нас нема передвиборчих перегонів, заможні люди стають менш активними. Але віримо, що знайдуться люди, як від щирого серця захочуть допомогти і ми зможемо зібрати потрібну суму.»

Постановкою благодійної акції займається талановитий житомирський режисер Петро Авраменко. Його вистави «Забути Герострата», «Метерлінк у стилі NEW» та «Король-Олень» не раз отримували схвальні відгуки театральних критиків.

Разом з акторами Житомирського театру ім. Кочерги, кращими мистецькими колективами і талановитими людьми міста він спробує перетворити звичайний передноворічний вечір на справжнє свято благодійності.

Організатори з нетерпіння чекають на участь усіх небайдужих, аби спільними зусиллями допомогти дітям повірити у диво.

Дата: четвер, 29 грудня
Час: 17.00
Місце: Мала сцена Житомирського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги
Адреса: м. Житомир, Майдан Соборний, 6
Квитки: 40 грн. (кількість місць обмежена)
Довідки за телефоном: 093 597 27 13 – Олена Гузенко; 097 780 23 73 – Оксана Трокоз
Організатори: ГО «Арт-Село», благодійний фонд «Всесвіт за майбутнє» та Житомирський музично-драматичний театр ім. І. Кочерги

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.