На благодійному аукціоні у Житомирі на подарунки онкохворим дітям зібрали 9 тисяч гривень

Гроші на подарунки онкохворим дітям зібрали на аукціоні. Благодійна акція "Зимова симфонія" пройшла в обласному музично-драматичному театрі. Гроші до благодійного кошику вкидали абсолютно різні люди - і випадкові перехожі, і анонімні добродії, і гості, які заздалегідь планували прийти на аукціон і вагомими грошовими внесками підтримати добру справу.

Організатори акції радіють – вдалося зібрати понад 9 тисяч гривень. Ці гроші підуть на придбання подарунків, про які у своїх листах до Діда Мороза заздалегідь написали маленькі пацієнти онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні. Там зараз на стаціонарному лікуванні знаходяться 30 дітей з різних районів області. Більшість з них проведуть святкові дні у лікарняних ліжках. Зробити для них різдвяне свято з врученням подарунків взялися молодіжна громадська організація "Артсело" спільно з благодійним фондом "Всесвіт за майбутнє":

"Крім зібраних пожертв, було продано 16 лотів з аукціону і дякуємо цим людям, які прийшли, підтримали акцію, пожертвували кошти. Це диво відбулося і ми сьогодні маємо можливість закупити ці новорічні подарунки, здійснювати мрії маленьких діток, які лікуються в онкогематологічному центрі. Я думаю, всі їх побажання будуть виконані" – повідомила голова громадської організації "Артсело" Олена Гузенко.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.