Олександр Турчинов: «Батьківщина» готова до співпраці з усіма реальними опозиційними силами

Перший заступник Голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов заявляє, що партія готова до співпраці з усіма реальними опозиційними силами.

Про це він сказав сьогодні на брифінгу.

Коментуючи ситуацію довкола зміни керівництва партії УСДП, яку очолили Наталія Королевська та Євген Суслов, Олександр Турчинов повідомив, що його поінформували про проведення з’їзду і він прийняв цю інформацію до відома.

«Водночас, кожен приймає самостійне рішення щодо своєї майбутньої політичної діяльності – це відповідальність кожного, і не варто перекладати цю відповідальність на інших», - сказав Турчинов.

«Ми співпрацюємо з усіма реальними політичними силами», - додав він.

Водночас віце-спікер парламенту та один з керівників партії «Батьківщина» Микола Томенко повідомив, що на засіданні фракції питання щодо УСДП обговорювалось: «Ми будемо виходити з реальних дій, які кожен народний депутат буде проводити. І якщо народні депутати будуть працювати в межах програмної діяльності, документів, буде відповідна оцінка фракції».

При цьому Томенко повідомив, що наразі є й добрі новини: багато народних депутатів сьогодні звертаються щодо можливого приєднання до фракції «БЮТ-Батьківщина».

«Я для себе визначився, що нам потрібно вичекати до Водохреща. Хто хоче перейти в інші проекти, нехай переходить, бо наша позиція чітка: боротися за свободу Юлії Тимошенко треба в партії Тимошенко. А в кого нерви здали, ми даємо час до Водохреща визначитися», - підкресли він.

Микола Томенко також заявив, що є достатньо часу, щоб список очолили Юлія Тимошенко і Юрій Луценко, оскільки виборча кампанія стартує 30 липня 2012 року.

«У нас достатньо професійна правова команда, є підтримка міжнародного співтовариства, і я вірю у те, що до 30 липня, на час проведення з’їзду, ми на чолі списку матимемо Юлію Тимошенко і Юрія Луценка», - резюмував політик.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.