Уряд заборонив чиновникам не лише купувати дорогі авто, а й орендувати

Прем'єр-міністр Микола Азаров повідомив про ухвалення урядового рішення щодо скорочення вдвічі кількості службових автомобілів та заборону оренди автомобілів чиновниками. Про це Глава Уряду заявив, відповідаючи на запитання користувачів соціальної мережі Фейсбук.

«Буквально днями я підписав розпорядження Уряду про скорочення у 2 рази кількості службових автомобілів. Зараз готується рішення Уряду про заборону оренди автомобілів чиновниками та керівниками державних підприємств», - поінформував Прем'єр-міністр.

Як відомо, протягом поточного року діяла заборона на придбання дорогих автомобілів для посадовців за державний кошт. Питання дотримання цієї норми перебувало на особистому контролі Прем‘єр-міністра.

Спроби деяких чиновників попри заборону купити дорогу машину за казенний кошт були заблоковані Державним казначейством. Жоден автомобіль в обхід режиму жорсткої економії куплений не був. Дехто з керівників, який хотів уладнати службові справи на розкішних авто, поплатився за таке своє бажання посадою.

Наразі Глава Уряду вважає необхідним посилити контроль за витрачанням державних коштів, зокрема не допустити, аби посадовці роз‘їжджали на орендованих за казенні гроші розкішних машинах – відповідне рішення уже готується.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.