Відбулося урочисте відкриття губернаторської новорічної ялинки

28 грудня у Житомирі, в обласному музично-драматичному театрі ім.І.Кочерги, відбулося урочисте відкриття губернаторської новорічної ялинки.

У рамках заходу учні дошкільних і шкільних навчальних закладів із усієї області переглянули музичну виставу за мотивами казки Редьярда Кіплінга «Мауглі».

Начальник відділу молодіжної політики головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації В.Малюта, від імені голови облдержадміністрації С.Рижука та голови обласної ради Й.Запаловського, привітав учасників святкового дійства з наступаючими новорічними та різдвяними святами, побажавши їм міцного здоров’я, щастя, успіхів та здійснення мрій.

У рамках заходу також відбулась церемонія нагородження переможців і лауреатів конкурсу дитячих малюнків «Ґендер очима дітей» та підбиття підсумків фотоконкурсу «Відповідальне батьківство».

Церемонію нагородження провела спеціаліст обласного ґендерного ресурсного центру О.Вахнюк, яка зауважила: «На конкурс надійшло дуже багато цікавих малюнків. Кращі з них ми відібрали і використали у створенні перекидного календаря». Переможці та лауреати конкурсу отримали заохочувальні подарунки.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.