У Житомирі на різдвяній губернаторській ялинці побували 700 дітей

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в облдержадміністрації, справжнє казкове свято зібрало 6 січня у Житомирському обласному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги близько 700 дітлахів.

На різдвяну губернаторську ялинку з різних районів області приїхали обдаровані хлопчики й дівчатка, діти з прийомних сімей, з обмеженими можливостями. У святково прикрашеному фойє театру їх вітав оркестр театру, виконуючи знайомі пісні і мелодії, гарними словами і побажаннями зустріли Дід Мороз і Снігуронька.

У Житомирі на різдвяній губернаторській ялинці побували 700 дітей


Кожен школярик отримав солодкий подарунок, яскравий календарик і переглянув казкове дійство „Мауглі”, створене акторами театру. Маленькі глядачі разом з героями улюбленої казки поринули у загадковий світ джунглів, насолодились чудовою музикою і танцювальними композиціями у виконанні всіх героїв вистави.

По закінченні казкового дійства дітей тепло привітав заступник начальника головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Антонюк. Він побажав всім присутнім міцного здоров’я, святкового настрою, під час шкільних зимових канікул гарно відпочити, знайти нових друзів, отримати багато приємних вражень.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.