"Динамо" здобуло вольову перемогу над "молодими хлопчиками"

Київське "Динамо" розпочало рік з нелегкої перемоги над швейцарським "Янг Бойз" в рамках турніру Football Impact Cup. Команда Юрія Сьоміна перемогла "молодих хлопчиків" у серії післяматчевих пенальті - 4:2. В основний час поєдинку динамівці були близькі до фіаско. "Янг Бойз" відкрили рахунок на 23-й хвилині.

Деген втік від двох захисників "Динамо" і з 10-ти метрів пробив у кут воріт Максима Коваля. А 14 хвилин потому Андрій Ярмоленко відновив рівновагу, класно пробивши зі штрафного. За хвилину до перерви, швейцарці знову вийшли вперед.

Нуззолло завершив контратаку своєї команди красивим ударом в дальній кут. Врятувати ситуацію "біло-сині" зуміли аж на 89-й хвилині, коли колумбієць Ескобар після серії рикошетів поклав м'яч у сітку. У компенсований час команди не зуміли виявити сильнішого, тому вирішували стосунки у серії післяматчевих пенальті, в яких міцніші нерви виявилися саме у "Динамо". Зазначимо, що суперником "Динамо" у півфіналі буде переможець пари "Екранас" (Литва) - "Стремсгодсет" (Норвегія). Додамо, що новачок київського клубу Адмір Мехмеді не брав участі у матчі через погане самопочуття.

Football Impact Cup. 1/4 фіналу Марбелья.
Муніципальний стадіон
ДИНАМО – ЯНГ БОЙЗ (Швейцарія, Берн) – 2:2 (4:2 – по пен.)
Динамо: (1-й тайм) - Коваль, Сілва, Хачеріді, Алмейда, Бетао, Вукоєвич, Аруна, Ярмоленко, Дуду, Мілевський, Ідейє
Динамо: (2-й тайм) - Бойко, Буяльський, Лухтанов, Макаренко, Сілва (Мілевський, 80), Рибалка, Гармаш, Корреа, Бертольо, Нінкович, Ескобар Янг Бойз: Вельфлі, Джухані, Сільбербауер (Дубай, 46), Фарнеруд, Шнойвлі (Фрей, 46), Костанцо, Зверотіч, Шпіхер, Аффольтер, Дежене, Нуззоло (Віткевец, 62)

0:1 Деген, 23
1:1 Андрій Ярмоленко, 37
1:2 Нуззолло, 44
2:2 Ескобар, 89

Серія післяматчевих пенальті:
У воротах "Динамо" Денис Бойко.
0:0 - Деген пробив вище воріт
1:0 - Мілош Нінкович
1:0 - Фарнеруд потрапив у поперечину
2:0 - Артем Мілевський
2:1 - Ойяла
3:1 - Сергій Рибалка
3:2 - Шпіхер
4:2 - Денис Гармаш

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.