"Динамо" зіграло внічию з "Рубіном"

Київське "Динамо" провело перший з двох запланованих товариських матчів проти казанського "Рубіна". Гра, яка тривала два тайми по 30 хвилин, закінчилася з рахунком 0:0.

У першому таймі динамівці мали кілька непоганих моментів. На 22-й хвилині колумбійський нападник Ескобар пробив у руки голкіперу. У наступній атаці Бертольо вискочив сам на сам з Рижиковим, але, перекидаючи м'яч через голкіпера, перекинув і ворота. А на останній хвилині тайму Рибалка класно пробив зі штрафного, але м'яч пролетів повз ворота. Другий тайм проходив за територіальної переваги "Динамо", але найнебезпечніший момент створили казанці. Роман Єременко, перехопивши м'яч після невдалої передачі Сепсі, вивів один на один з голкіпером Портнягіна. Після його удару за "Динамо" зіграла стійка. У підсумку, 0:0. А ввечері "Динамо" і "Рубін" зустрінуться у фіналі Marbella Cup.

І в тому матчі нічиєї не буде. Товариська гра ДИНАМО Київ - РУБІН Казань, Росія Динамо: Бойко, Лухтанов, Леандро Алмейда, Юссуф, Сепсі, Корреа, Михалик, Рибалка, Гусєв, Ескобар, Бертольо (Калитвинцев, 31) Рубін: Рижиков, Устінов, Сесар Навас, Квірквелія, Бистров, Джалілов, Роман Єременко, Рязанцев (Бочаров, 31), Джонатан, Касаєв (Нуров, 31), Оразсахедов (Портнягін, 31) Попередження: Андрес Ескобар, 14; Сепсі, 42; Джалілов, 48

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.