На Київщині чиновник Держкомзему незаконно передав 31,7га землі у руслі Дніпра

Головним управлінням з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури направлено до суду дві кримінальні справи

За повідомленням прес-служби Генеральної прокуратури України, головним управлінням з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури закінчено розслідування у кримінальній справі за обвинуваченням виконуючого обов'язки начальника одного з районних відділів земельних ресурсів Київської області у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 366 КК України.

Слідством встановлено, що вказана особа, у 2003 році, зловживаючи своїм службовим становищем безпідставно підписав державні акти на право приватної власності на 64 земельних ділянки на території острову Безіменний у руслі річки Дніпро Канівського водосховища загальною площею 31,75 га, чим заподіяв державним інтересам тяжкі наслідки у вигляді матеріальних збитків у сумі 11,3 млн. грн. Кримінальну справу направлено з обвинувальним висновком для розгляду по суті до Обухівського міськрайонного суду Київської області.

Крім цього, кримінальну справу за обвинуваченням особи у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 190, ч. З ст. 369 та інших КК України, яка у 2009 році шахрайським шляхом, представляючись слідчим в особливо важливих справах Генеральної прокуратури України, незаконно заволоділа грошовими коштами потерпілого на суму 300 тис. доларів США та вчинила замах на заволодіння коштами іншого громадянина на суму 20 тис. доларів США.

Кримінальну справу направлено з обвинувальним висновком для розгляду по суті до Шевченківського районного суду м. Києва.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.