У Житомирському військовому інституті відбувся “круглий стіл” з телемостом

У Житомирському військовому інституті відбувся “круглий стіл” з телемостом щодо формування позитивного іміджу захисників Вітчизни в суспільстві

За повідомленням прес-служби Міноборони, сьогодні, 17 лютого, у Житомирському військовому інституті імені С.П. Корольова Національного авіаційного університету України відбувся “круглий стіл” на тему: “Воїн-захисник – погляд крізь роки та події”.

Характерною особливістю даного заходу стало широке залучення інформаційно-комунікаційних технологій – під час “круглого столу” було організовано телеміст з керівництвом і особовим складом Київського військового, Кременчуцького та Сумського ліцеїв з посиленою фізичною підготовкою, а також он-лайн зв’язок з усіма іншими ліцеями з посиленою військовою підготовкою.

Метою “круглого столу” було визначено формування позитивного іміджу захисників Вітчизни в суспільстві, бажання у молоді оволодівати військовою справою та розуміння важливості бути готовим до захисту Батьківщини.

Участь у заході взяли представники структурних підрозділів Міністерства оборони України, управління та військових частин 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, Військової служби правопорядку у ЗС України, місцевих органів влади, Державного космічного агентства України, Державної прикордонної служби України, громадських організацій та навчальних закладів, священнослужителі, професорсько-викладацький склад, курсанти і студенти Житомирського військового інституту.

Головуючий під час “круглого столу” начальник Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова Національного авіаційного університету полковник Юрій Даник запропонував для обговорення кілька питань. Зокрема, значну увагу було приділено проблемним питанням патріотичного виховання та готовності молоді до захисту Вітчизни, а також забезпеченню високого рівня сучасної підготовки військових фахівців у вищих військових навчальних закладах та підготовці офіцерів запасу.

На переконання ведучого заходу кандидата психологічних наук, доцента Євгена Староконя, учасники “круглого столу” сформулювали цікаві пропозиції до вирішення проблем, що обговорювалися. Питання, розглянуті в рамках “круглого столу” в подальшому активно досліджуватимуться у наукових працях.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.