Житомирщина, Азаров про заяву ВАТ «Газпром»: Бог вам в поміч

Микола Азаров переконаний, що Україна знайде застосування своїй ГТС навіть після запуску Південного і Північного потоків

Україна знайде шляхи якісного застосування своєї газотранспортної системи після завершення будівництва Південного та Північного потоків. Про це заявив Прем’єр-міністр України Микола Азаров у Житомирській області, коментуючи вчорашню заяву офіційного представника ВАТ «Газпром» Сергія Купріянова про те, що після реалізації газотранспортних проектів «Південний потік» і «Північний потік» транзитне значення України для експорту російського газу дорівнюватиме нулю, повідомляє прес-служба уряду.

«Я завжди кажу: Бог вам в поміч. Якщо в Росії всі проблеми вирішені: всюди такі лікарні збудовані, все у вас зроблено, все у вас добре в країні – будь ласка, будуйте (Північний і Південний потоки, – ред.). У вас є можливість використовувати нашу у минулому спільну газотранспортну систему. Але якщо ви хочете 20 млрд. євро направити невідомо куди, то будь ласка, Бог вам у поміч. Україна знайде вихід з цієї ситуації. Не потрібно за це переживати», - заявив Микола Азаров. При цьому він підкреслив, що будівництво обхідних маршрутів транспортування російських вуглеводнів до Європи дорогий та довготривалий процес.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.