Житомирських журналістів запрошують взяти участь у щорічному обласному конкурсі „Наше призначення – служіння народу”

Управління державної служби Головдержслужби України в Житомирській області пропонує журналістам районних друкованих і телерадіомовних ЗМІ, взяти участь у щорічному обласному конкурсі „Наше призначення – служіння народу” на краще висвітлення діяльності державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.

Конкурс проводиться з метою підвищення іміджу державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, їхньої ролі у процесі розбудови правової демократичної держави, здійсненні суспільних та ринкових реформ у просуванні України шляхом європейської інтеграції.

Проведення і організація Конкурсу відбувається за сприяння Житомирської обласної державної адміністрації, обласної ради, обкому профспілки працівників державних установ, обласної організації Національної спілки журналістів України. До Дня державної служби України оргкомітетом Конкурсу буде визначено кращі творчі доробки журналістів серед газетних публікацій, радіо- і телепередач.

Творчі роботи журналістів області з поміткою на конкурс „Наше призначення – служіння народу” можна надсилати до 31 травня 2012 року на адресу Управління: 10014, м.Житомир, вул.Мала Бердичівська, 25.

Визначення переможців Конкурсу буде проведено до Дня державної служби – 23 червня 2012 року.

Подробиці на веб-сайті управління державної служби Головдержслужби України в Житомирській області www.nads.gov.ua/sub/jitomyrska. Контактний телефон оргкомітету Конкурсу: (0412) 47-06-01.

Заздалегідь дякуємо за співпрацю.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.