Юлія Тимошенко: Тримайся, Іро. Настають такі часи в країні, що ми тепер – чоловіки

Я вкрай обурена поведінкою, або навіть не поведінкою, а справжньою дикістю так званого народного депутата Петра Мельника, продемонстрованою під час виборів мера Обухова.

Огрядний, величезний і нахабний чолов’яга піднімає руку на тендітну жінку, на свою колегу.

Давайте приберемо звідси всю політику, партійність і назвемо речі своїми іменами: це справжнє хамство. Я абсолютно погоджуюся з Ірою і висловлюю їй свою підтримку. Але це, крім того, ще й зневага - зневага до жінок, до України, до людей.

Це – свинство у його найяскравіших проявах.

Я шкодую і дивуюся: чому там, на виборчій дільниці, не знайшлося жодного чоловіка, який би адекватно відповів цьому “народному обранцю”, незважаючи на всю його обширну недоторканість і важкою працею наїдений імунітет?

В хліву таким людям місце, а не в законодавчому органі. Таких людей треба гнати з політики, гнати з парламенту.

Не розраховую на те, що Партія регіонів дослухається до моїх порад та позбавить цього депутата мандату, тому звертаюся до всіх чоловіків Верховної Ради незалежно від їх партійної та фракційної приналежності. Цей депутат повинен стати “парією” серед вас. Він - “нерукоподаваний”.

Я пропоную вам - якщо вже немає хоробрості вступитися за жінку - бодай виключити цього пройдисвіта з кола людського спілкування.

Принагідно хочу передати привіт Ірі Геращенко. Тримайся, Іро. Настають такі часи в країні, що ми тепер - чоловіки.

Прес-служба

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.