На Житомирщині влада і бізнес будують стосунки на принципах довіри і чесного та відкритого діалогу

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в прес-службі обласної ради, про це йшлося на офіційній зустрічі Президента Асоціації платників податків України Валентини Арбузової з головою обласної ради Йосипом Запаловським та головою обласної державної адміністрації Сергієм Рижуком, яка відбулася в Житомирі 23 березня в рамках проведення першого в Україні Єдиного дня платників податків України.

Керівники області висловили подяку Президенту поважної Всеукраїнської громадської організації, яка захищає законні права підприємців, за особливий інтерес до нашої області і запевнили, що й надалі на Житомирщині виконавча та самоврядна гілки влади докладатимуть максимум зусиль для того, щоб довіра бізнесу до держави і суспільства зростала.

«Ми бачимо, що там, де є порозуміння влади і бізнесу, де чесно, без тиску наповнюються місцеві бюджети, там – стабільність і зростання економіки, а відтак і поліпшення якості життя громадян», - наголосив голова обласної ради Йосип Запаловський. Він повідомив, що останнім часом в області окреслилася тісна, ефективна та відкрита співпраця влади з представниками малого та середнього бізнесу, завдяки яким формується левова частка місцевих бюджетів. І в цьому велика заслуга територіального відділення Асоціації платників податків України, яким керує Світлана Забавська.

Голова обласної державної адміністрації Сергій Рижук на зустрічі наголосив, що сприяння створенню належних правових та соціальних умов для залучення до підприємницької діяльності та створення робочих місць цивілізованими методами на теренах Житомирщини буде серед головних пріоритетів роботи органів виконавчої влади.

У ході зустрічі було окреслено перспективні плани подальшого співробітництва у напрямі удосконалення податкового законодавства, проведення спільних просвітницьких та інших заходів для платників податків області, підвищення рівня податкової культури.

У рамках проведення Дня Асоціації платника податків України в Житомирській області відбувся семінар для підприємців із питань практичного застосування норм Податкового кодексу.

Керівництво АППУ зустрілося з представниками бізнес-еліти області та із студентами Житомирського державного технологічного та Національного агроекологічного університетів.

На базі Озернянської гімназії відбулася інформаційно-просвітницька акція для дітей. Відбулася виставка дитячих художніх творів та виробів декоративно-прикладного мистецтва, а також нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Податки очима дітей-2011».

Підсумки проведення Дня платника податків було підбито на ВАТ «Бердичівський пивоварний завод» – підприємстві, яке стало переможцем регіонального туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2010».

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.