Леся Оробець у Житомирі: Проти кандидата від Об’єднаної опозиції воює весь ресурс області. Відео

Леся Оробець у Житомирі: Проти кандидата від Об’єднаної опозиції воює весь ресурс області. Відео

Вчора у Житомирі відбулась спільна прес - конференція народного депутата України Лесі Оробець та керівника Житомирського регіонального виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Геннадія Зубка.

Леся Оробець повідомила журналістам, що 31 липня відбудеться з’їзд Об’єднаної опозиції, на якому будуть затверджені остаточні списки як мажоритарних кандидатів, так і тих, хто буде іти по партійним спискам.

«Попередньо ми оголосили 50 прізвищ людей - ймовірних кандидатів, яких ми пропонували для того, щоб отримати чесний зворотній зв'язок. Ми маємо оцінити рівень довіри до кожного із них. Ми не зацікавлені у тому, щоб у наші ряди потрапили «тушки», або просто люди, які не мають народної підтримки та яким не довіряють», - каже Леся Оробець.

За словами Лесі Оробець, дуже складним виявилося для опозиції будь – яке оголошення кандидатів заздалегідь. Леся Оробець розповіла, що всі спроби назвати конкретну людину кандидатом від Об’єднаної опозиції закінчувались тим, що наступного дня у цієї людини була вся податкова та всі перевірки області - щоб часу на проведення передвиборчої кампанії не залишилося…

«Проти кандидата від Об’єднаної опозиції воює весь ресурс області , проти нього воюють всі, кому обіцяно нагороду за його голову. Проти нього будуть воювати всі директори шкіл, всі головні лікарі, всі голови сільрад, які сподіваються на субвенцію в наступному році», - розповіла народний депутат.

ВІДЕО


Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.