Абоненти МТС можуть за бонуси сходити в ресторан і навіть вирушити в подорож

Київ, Україна – Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна», 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», провідного телекомунікаційного оператора в країнах СНД, оголошує про суттєве розширення програми лояльності для абонентів. Нововведення стосуються як контрактних абонентів, так і абонентів передплати.

Тепер абонентам «МТС Україна» доступні нові пропозиції у програмі «МТС Бонус» в категоріях «Подорожі» і «Вільний час», істотно розширився список періодичних видань, на які можна підписатися. Контрактні абоненти додатково можуть оцінити всі переваги нової категорії «Ділова підтримка».

«Подорожі»
З липня 2012 новим партнером «МТС Україна» в бонусній програмі стали компанії «Кий Авіа» й «Авіатур». Тепер усім абонентам МТС контрактної форми обслуговування, які беруть участь у програмі лояльності «МТС Бонус», доступні ваучери на турпослуги та білети на авіаперельоти від цих компаній.

«Вільний час»

Ресторани
Партнером «МТС Україна» в бонусній програмі стала мережа ресторанів «Світова карта». Абоненти МТС як контрактної форми обслуговування, так і МТС Передплата, можуть конвертувати свої бонуси в ваучери на відвідування ресторанів «Світової карти».

Абоненти МТС, які беруть участь у програмі лояльності, також, помінявши бонуси на відповідний ваучер, можуть відвідати ресторани мережі «Сушія» або сім'ю піцерій «IL Molino». Ці пропозиції доступні тільки для абонентів-фізичних осіб.

Побутова техніка
Нова пропозиція для абонентів МТС – поміняти свої бонуси на ваучери на придбання побутової техніки в мережі «Ельдорадо».

Аксесуари Ferrari
Абонентам МТС, які беруть участь у програмі лояльності «МТС Бонус» тепер доступна унікальна пропозиція – ексклюзивні подарунки, сувеніри та аксесуари Ferrari від фірмового магазину «Ferrari Store» в обмін на бонуси. Ця пропозиція доступна тільки для контрактних абонентів.

Періодичні видання
Для абонентів МТС, які беруть участь у програмі лояльності «МТС Бонус», тепер також збільшена кількість періодичних видань, які можна передплатити за бонуси. Новинки доступні як для контрактних абонентів, так і для абонентів МТС Передплата:

• журнал «Marie Claire. Ukraine»;
• журнал «Maxim»;
• журнал «Український тиждень»;
• журнал «Любимая дача»;
• журнал «Уютная квартира»;
• журнал «Digital Photo Camera»;
• журнал «ЗА РУЛЁМ»;
• журнал «Публичные люди».

«Ділова підтримка»
«МТС Україна» стала піонером українського ринку у включенні в програму лояльності такої категорії послуг, як кур'єрська доставка. Тепер абонентам МТС Контракт, в обмін на бонуси, доступна висококваліфікована кур'єрська доставка кореспонденції і будь-яких вантажів від компанії «Грандекс Україна». Ваучер на кур'єрські послуги номіналом 100 гривень можна обміняти на 2000 бонусів, ваучер номіналом 300 гривень – на 6000 бонусів, а ваучер номіналом 500 гривень – на 10000 бонусів.

Детальніше про те, як обмінювати подарунки, а також подробиці програми лояльності «МТС Бонус» можна дізнатися на веб-сайті оператора за наступним посиланням: http://www.mts.com.ua/ukr/loyalty.php

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.