Абоненти МТС беруть витрати під контроль

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в прес-службі компанії, оператор мобільного зв'язку «МТС Україна», 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», запроваджує для всіх своїх абонентів безкоштовний інструмент, який надає можливість контролювати витрати на зв'язок в режимі реального часу.

«Контроль витрат» – це довідник, доступний з будь-якого мобільного телефону з SIM-картою «МТС Україна». В меню довідника зібрано інформацію про всі послуги, що дозволяють не тільки дізнаватися про вартість кожного зробленого дзвінка або відправленої SMS, а й контролювати стан свого мобільного рахунку, отримувати інформацію про залишки пакетних послуг, дати й суми поповнень та ін.

Щоб скористатися «Контролем витрат», потрібно набрати комбінацію *133# і натиснути кнопку виклику. На екрані з'явиться спеціальне меню, в якому абоненту буде запропоновано зробити вибір: меню для абонентів Передоплати або меню для контрактних абонентів МТС. Далі можна вибрати способи отримання такої інформації:

• перевірка стану рахунку мобільного телефону;
• перевірка залишку пакетів послуг (хвилин, SMS, MMS, GPRS трафіку тощо);
• що робити, якщо закінчилися гроші;
• інформація про можливі способи поповнення;
• як замовити послугу «Баланс під контролем», яка дозволяє отримувати інформацію про вартість кожної події;
• перевірка останніх поповнень рахунку;
• в якому тарифі обслуговується абонент.

«Запуск послуги «Контроль витрат» – це ще один крок до підвищення відкритості нашої компанії перед абонентами, новий рівень довіри. МТС прагне вдосконалювати навички своїх клієнтів про способи контролю їх витрат для комфортного користування послугами. Ми цінуємо кожного абонента й щодня робимо використання послуг нашої компанії все більш якісним, відкритим та доступним», – коментує запуск новинки Олена Котельникова, начальник департаменту CRM «МТС Україна».

Основна мова довідника (USSD-меню) – українська, для вибору інших мов потрібно набрати комбінації:

*133*01# – інформація транслітом;
*133*02# – російська;
*133*03# – англійська.

Якщо мобільний телефон не відображає інформацію на кирилиці, замість запиту *133# слід одразу набирати комбінацію *133*01#

Детальніше про «Контроль витрат» можна дізнатися на сайті МТС www.mts.com.ua, за телефоном центру обслуговування абонентів МТС – 111 (безкоштовно в межах України з мобільних телефонів абонентів МТС), а також в салонах-магазинах оператора.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.