На Житомирщині для підлеглих Фірташа будують 5-поверховий житловий будинок

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в Житомирській ОДА, на Житомирщині індекс промислового виробництва у добувній промисловості за січень-травень 2012 року до відповідного періоду минулого року становив 259,6%.

У галузі добувної промисловості у 2012 році виробництво промислової продукції забезпечують 56 підприємств. Майже половина об’єму продукції галузі належить філії «Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат» ПрАТ «Кримський титан». Про це йшлося на урочистому засіданні з нагоди Дня працівників металургійної та гірничо-видобувної промисловості та Дня комбінату, яке відбулося в Іршанському Палаці культури «Титан» 13 липня.

«Колектив Іршанського ГЗК, який відзначив своє 58-річчя, націлений на виконання ініціатив Президента України Віктора Януковича з економічного розвитку. Комбінат входить у десятку найкращих підприємств Житомирщини і забезпечує 11% від загальнообласного об’єму промислової продукції, – зазначив, виступаючи перед святковим зібранням, начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Василь Сухораба. – Тут збереглася вся інфраструктура – санаторій-профілакторій із спорткомплексом, палац культури, гуртожиток тощо, – яка розвивається і оновлюється».

Керівництво підприємства веде виважену політику з урахуванням соціальних аспектів розвитку, екологічних питань. Напередодні свята було відкрито Дошку пошани з портретами ветеранів і передовиків виробництва. Іршанці зустрічають свято трудовими успіхами – на 13 липня видобуто 262 тис. тонн товарного ільменітового концентрату, що на 1,8 тис. тонн більше минулорічного показника. Чисельність працюючих на комбінату збільшується і складає на сьогодні 2810 осіб. Заробітна плата виплачується в повному обсязі, за рік вона зросла на 675 грн. і складає в середньому 3885 грн. У селищі незабаром буде здано новий 5-поверховий житловий будинок на 60 квартир.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.