На Житомирщині успішно працює Комплексна програма підтримки малого підприємництва

За інформацією головного управління економіки облдержадміністрації, облдержадміністрацією та обласною радою постійно приділяється увага фінансовій підтримці малого підприємництва у рамках заходів Комплексної програми підтримки малого підприємництва в Житомирській області на 2011-2012 роки. На реалізацію заходів програми з обласного бюджету виділено 500 тис. грн.

З метою ефективного використання бюджетних коштів і реалізації програмних заходів, спрямованих на здійснення в регіоні державної підтримки підприємництва, створена експертна рада щодо розподілу коштів із обласного бюджету на виконання заходів комплексної програми підтримки малого підприємництва.

Цьогоріч на засіданнях експертної ради розглядались пропозиції від громадських організацій і об’єднань підприємців, вищих учбових закладів, наукових установ і організацій для фінансування проектів на виконання заходів комплексної програми.

Ретельно опрацювавши кожний поданий проект на відповідність напрямам і заходам комплексної, експертна рада рішенням від 10 травня відібрала для фінансування 9 проектів. Інформація про переможців конкурсного відбору проектів оприлюднена на веб-сайтах головного управління економіки та облдержадміністрації.

Реалізація затверджених проектів розпочалась у червні цього року згідно зі встановленими термінами. Так, з 12 по 15 червня громадською організацією «Асоціація громадських ініціатив «Пента» проведено цикл семінарів на тему «Управління інноваційними процесами щодо впровадження заходів корпоративної соціальної відповідальності». Наразі здійснюється підготовка до реалізації інших проектів.

Інформація про хід виконання проектів буде постійно оприлюднюватись на веб-сайті головного управління економіки облдержадміністрації.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.