Призначено нового начальника Головного управління Держземагентства у Житомирській області

Головне управління Держкомзему реорганізовують у Держземагентство - Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в прес-службі ГУ Держкомзему у Житомирській області, 24 липня було представлено, згідно наказу Держземагентства України, нового начальника Головного управління Держземагентства у Житомирській області Юрія Кулачка.

До цього Юрій Дмитрович був заступником начальника Головного управління Держкомзему у Житомирській області. На керівних посадах у лавах землевпорядної служби працює з 2008 року. Закінчив Львівський національний аграрний університет, отримавши кваліфікацію інженера-землевпорядника.

Таким чином, процес реорганізації територіальних органів Держкомзему у Держземагентство невдовзі закінчиться. Реорганізація, яка триває півтора року, передбачає як скорочення кадрового складу, так і створення нових вакансій. Найближчим часом буде перепризначено або назначено нових керівників на місцях.

Нагадаємо, що нещодавно Управління Державної інспекції з контролю за використанням і охороною земель, яке було у структурі Держкомзему, припинило своє існування. На даний час воно у структурі Державної інспекції сільського господарства в Житомирській області.

Серед пріоритетних напрямків діяльності новопризначеного керівника Головного управління Держземагентства у Житомирській області – забезпечення висококваліфікованих кадрів: керівників, державних реєстраторів, спеціалістів-землевпорядників.

«Ми прикладемо максимум зусиль, щоб навести порядок у кадровому складі структури, в якій мають працювати одні фахівці, – впевнений Юрій Кулачок, – Робота буде більш прозорою та відкритою, кожний новопризначений спеціаліст, приймаючи присягу держслужбовця, повинен серйозно, відповідально, професійно віднестися до цього».
Призначено нового начальника Головного управління Держземагентства у Житомирській області

На фото: В.о. начальника ГУ Держкомзему М.Сердега (зліва-направо) представив начальника ГУ Держземагентства в області Ю.Кулачка

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.