В Партії регіонів «відхрестились» від пропозиції Віталія Журавського посилити кримінальну відповідальність ЗМІ

За повідомленням Прес-служби Партії регіонів, народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов заявив, що питання посилення кримінальної відповідальності ЗМІ за образи та наклепи не обговорювалося під час засідань ради фракції ПР, тому відповідна пропозиція є особистою ініціативою і позицією Віталія Журавського.

«Пропозиція Віталія Журавського посилити кримінальну відповідальність за образи та наклепи - це його особиста позиція. Для Партії регіонів право журналістів на свободу висловлювання - непорушне і принципове», - зазначив парламентарій.

«У нашій фракції кожен депутат має право на висловлення власної точки зору. Особисто я, наприклад, ніколи не був прихильником більш жорсткої позиції стосовно засобів масової інформації, оскільки вважаю їх одним із найважливіших елементів демократії. Більше того, я завжди підтримував журналістів у відстоюванні права на свободу друку. Хоча, на жаль, цим правом вони (представники ЗМІ. - Ред.) іноді зловживають», - підсумував він.


Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.