На Житомирщині прокуратура зацікавилася резонансною справою «нового Лозинського»

Коростенський район Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в прес-службі прокуратури Житомирської області, до прокуратури Житомирської області 20 липня 2012 року звернувся житель с. Ушомир Коростенського району Л. Оксенюк із заявою про те, що 20 травня 2012 року група осіб, з якою він зустрівся у лісі поблизу с. Пугачівка Коростенського району, завдала йому тілесні ушкодження.

Звернення заявника прийнято, видано направлення на медичне обстеження, оскільки з часу події за медичною допомогою до жодної медичної установи, а також правоохоронних органів, він не звертався. Прокуратура області доручила УМВС України у Житомирській області провести перевірку викладених у заяві доводів та прийняти рішення відповідно до вимог кримінально-процесуального законодавства.

Окрім того, заявник також надав інтерв’ю інтернет-сайтам, у якому розповів про подію та про те, що декількох нападників (за словами заявника, вони погрожували та наказали мовчати) він упізнав, зазначивши, що раніше один з них працював у правоохоронних органах.

Перевірка даного звернення перебуває на контролі прокуратури області.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.