Прокуратура Житомирщини взяла на контроль розслідування кримінальної справи щодо припинення будівництва житла для інвесторів «Олвіта-Буд»

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в прес-службі прокуратури Житомирської області, прокуратурою області розглянуто ситуацію, яка склалася навколо ТОВ «Олвіта-Буд» та фактів протиправних дій з боку службових осіб ТОВ «Термобуд-Житомир».

Повідомляємо, що у провадженні СУ УМВС України у Житомирській області перебуває кримінальна справа, порушена прокуратурою Житомирського району за ознаками злочинів, передбачених частиною 2 ст. 366 (службове підроблення) частиною 5 ст. 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що службові особи ТОВ «Термобуд-Житомир» внесли до офіційних документів завідомо неправдиві відомості, що спричинило тяжкі наслідки, а також, зловживаючи своїм службовим становищем, привласнили чуже майно в особливо великих розмірах.

Стан досудового слідства по кримінальній справі 14 березня 2012 року заслухано на оперативній нараді при керівництві прокуратури області. За результатами наради, з метою повного, всебічного дослідження всіх обставин справи, прокуратурою надані письмові вказівки. Досудове слідство у справі триває, його хід перебуває на контролі у прокуратурі області.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.