Квартиру за 560 тис. грн. Житомирська облрада хоче придбати Запаловському

Квартиру за 560 тис. грн. Житомирська облрада хоче придбати Запаловському
У Житомирі, на сесію обласної ради, яка запланована на 22 березня, винесено питання про придбання квартири голові облради Йосип Запаловський (члену Партії Регіонів).

Питання про виділення коштів на придбання житла зараз перебуває на розгляді депутатських комісій.

Обласна рада просить виділити для цього 560 тис. гривень (близько 70 тис. доларів) з обласного бюджету. Про це йдеться в документі під назвою «Перелік проблемних питань для розгляду при внесенні змін до обласного бюджету на 2012 рік», - повідомляє видання Житомир онлайн.

У свою чергу обласна адміністрація пропонує зменшити апетит до 490 тис. гривень.

У цьому ж документі зазначено десяток статей, на які ці кошти були б не зайвими. Наприклад, ремонт в плавальному басейні «Авангард», придбання барокамери для опікового центру, будівництво автономної котельні для Коростишівської гімназії та багато іншого.

Схоже, напередодні виборів чиновники з Партії регіонів згадали про своє гаслі «Покращення життя вже сьогодні» і сприйняли його занадто буквально.

Нагадаємо, згідно з поданою Йосипом Запаловський декларації за 2010 рік, його загальний сукупний дохід склав 206 225 гривень. У тому числі: зарплата - 103234 гривні, пенсія - 102720 гривень, доходи від наукової, викладацької, творчої діяльності - 271 гривня. Йосипу Запаловському належить земельна ділянка площею 0,12 га і квартира загальною площею 66,3 кв.м.

У власності його дружини - квартира площею 34,3 кв.м. Також на рахунках банків та інших фінансово-кредитних установ у Софії Запаловський знаходиться 60 000 гривень. Транспортних засобів у приватній власності у подружжя немає.

Квартиру за 560 тис. грн. Житомирська облрада хоче придбати Запаловському

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.