Яка швидкість автомобіля найбільше економить паливо?

Яка швидкість автомобіля найбільше економить паливо?
Агресивний стиль водіння може звести нанівець зусилля з економії палива. Звичайно, використовувати прийоми економного водіння в сучасному мегаполісі навряд чи вийде, але якщо дотримуватися основних правил, можна досягти заводських показників, зазначених у технічних характеристиках автомобіля.
Слід дотримуватися плавного, спокійного руху, без різких стартів зі світлофора і так само різкого гальмування. Пам’ятайте, що кожен набір швидкості спалює в кілька разів більше палива, ніж рух з постійною швидкістю.
Не слід впадати і в іншу крайність — включати нейтраль при першому зручному випадку. Сучасний автомобіль самостійно припиняє подачу палива при гальмуванні двигуном. Так що гальмувати передачами корисно не тільки для безпеки руху, але і в плані економії палива.
На довгій прямій і за містом слід користуватися круїз-контролем, який підтримує задану швидкість і дуже добре економить паливо. Перевищувати дозволену швидкість не має сенсу, якщо ви хочете трохи заощадити. Після 100 км/год витрата палива зростає в геометричній прогресії, а оптимальним швидкісним режимом вважаються 90 км/год.
Також важливу роль в економії грають шини, трансмісія, ходова, робота системи охолодження, масла і технічний стан двигуна, система живлення і запалювання.
Яка швидкість автомобіля найбільше економить паливо?

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.