Сало – сила, олія – могила

Сало – сила, олія – могила
Британські вчені понад двадцять років досліджували хімічні речовини, які утворюються при нагріванні різних жирів і дійшли висновку - найкориснішим при нагріванні залишається сало. Виявляється, навіть оливкова олія, яка довгий час посідала перше місце за всіма ознаками "здорового продукту", з легкістю поступилася тваринному жиру. А все через те, що під час нагрівання полінасичені кислоти рослинних жирів утворюють небезпечні, токсичні сполуки, котрі накопичуються в організмі та можуть навіть призвести до онкологічних захворювань. Тому оливкову, соняшникову, льняну або кукурудзяну олію краще використовувати для салатів. А для термообробки кращого продукту за сало у світі не знайти. Неправильне вживання рослинної олії може загострити хронічний панкреатит.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.