Підтримка децентралізації в Україні

Підтримка децентралізації в Україні
Об’єднані громади, на відміну від тих, які не об’єдналися, у новому 2016 році отримають додаткові преференції від держави – дотації, інвестиції з регіонального фонду розвитку, додаткові податкові надходження, субвенції на освітню та медичну галузі.
Крім того, Європейський Союз готовий виділити 97 мільйонів євро для навчання спеціалістів Міжнародні гранти підуть винятково для об’єднаних територіальних громад. У ЄС переконані, що в Україні є достатньо багато розумних і наполегливих людей, які мають бажання навчитися управляти територіями, у них просто замало професійного досвіду та кваліфікації. Надання такої допомоги допоможе управлінцям нової формації збагатитися новими знаннями, і це позитивно вплине на розвиток територіальних громад і відповідно якість життя людей.
Про те, що виділення ЄС таких грошей на підтримку децентралізації в Україні – реальний факт, повідомив вчора Єврокомісар з питань європейської політики сусідства та переговорів щодо розширення ЄС Йоханнес Хан у Львові. Він також наголосив, Європейський Союз надалі підтримувати Україну в її подальших європейських прагненнях.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.