Нові лінії електропостачання в області

Нові лінії електропостачання в області
В заході взяли участь Президент України Петро Порошенко, Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин та голови районних державних адміністрацій, в тому числі і Житомирської області.
Будівництво лінії та додаткового трансформаторного поля на підстанції «Київська» велося протягом 4-х років. Проект фінансувався державними підприємствами «НАЕК «Енергоатом» та «НЕК «Укренерго», а також Європейським Банком Реконструкції та Розвитку та Європейським Інвестиційним Банком. Загальна вартість проекту становить 400 млн. євро.
Реалізація цього проекту для Житомирщини є важливим чинником активізації економічного розвитку не тільки на етапі будівництва, а й на подальшу перспективу. Зокрема для успішного вирішення завдань по забезпеченню якісними послугами електропостачання споживачів Олевського, Ємільчинського, Володарсько-Волинського, Черняхівського, Коростишівського, Радомишльського, Червоноармійського районів.
Зважаючи на відсутність в Україні досвіду викупу земельних ділянок, залишаються певні проблеми з оформленням права власності держави на земельні ділянки приватної форми власності. Проте райдержадміністрації спільно з облдержадміністрацією, ДП «НЕК «Укренерго» та Житомирськими магістральними електромережами успішно працюють над їх вирішенням.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.